„Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, prezentare la FJSC

posted Nov 20, 2014, 1:02 PM by Webmaster FJSC
Prezentarea concursului „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România, va avea loc marți, 25 noiembrie, începând cu ora 17:30, în sala 616 a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării (FJSC), clădirea Leu.
 
Ajuns la cea de-a cincea ediție, concursul „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre” se adresează studenților, masteranzilor și doctoranzilor la facultăți de jurnalism, comunicare și relații publice. Aceștia sunt invitați anual să realizeze materiale de presă pe teme europene de actualitate, în format video, audio sau pentru canale media online, și să le înscrie în competiție până la data de 15 februarie 2015.
 
Cele mai bune proiecte vor fi premiate și ulterior oferite canalelor audiovizuale centrale sau locale drept material ilustrativ în emisiuni de profil. În plus, autorii celor mai bune materiale vor fi invitați de către Reprezentanța Comisiei Europene în România să participe in luna aprilie 2015 la o vizită de studiu la Bruxelles.
 
Organizatorii concursului vor fi însoțiți la fiecare prezentare de un jurnalist cu experiență în domeniu, pentru a le oferi studenților îndrumare în ceea ce privește realizarea proiectelor. 

Vă rugăm să consultați și documentele atașate.
Ċ
Webmaster FJSC,
Nov 20, 2014, 1:02 PM
Ċ
Webmaster FJSC,
Nov 20, 2014, 1:02 PM