"Decât o Revistă" - Dezbatem mici victorii civice cu studenţii FJSC pe 30 octombrie

posted Oct 25, 2013, 12:05 AM by Webmaster FJSC
Pe 30 octombrie
, redacţia trimestrialului de jurnalism narativ Decât o Revistă / DoR şi Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării vă invită la o discuţie despre iniţiative civice, implicare comunitară şi jurnalism despre civism.
Veţi discuta cu reporterii DoR despre iniţiativele civice şi personajele din spatele lor; despre reuşitele şi nereuşitele acestor idei şi cum putem face mai bine jurnalism despre civism. Pentru a participa la dezbatere, vă recomandăm lectura câtorva texte din DoR despre modul în care oameni din diverse părţi ale României, care s-au lovit de o problemă în comunitatea în care trăiesc, au hotărât să mute munţii din loc pentru a găsi o soluţie, fie că este vorba despre un parc renovat, despre primul centru pentru copii cu dizabilităţi creat într-o comună sau despre electricitate într-un sat izolat de munte.

Dezbaterea are loc miercuri, 30 octombrie 2013, de la 18:00 (fii punctual!) în sala 610. Ca să te înscrii, scrie-i Crinei Olteanu la crina@decatorevista.ro.

Decât o Revistă  reflectă şi explică, în cuvinte şi imagini, ideile şi obsesiile României de azi. Jurnalismul pe care îl practică explorează familiarul realităţii româneşti, experienţele şi trăirile care ne sunt comune.

Acest eveniment este parte a proiectului „Mici Victorii Civice”, realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civică, program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.


ĉ
Webmaster FJSC,
Oct 25, 2013, 12:05 AM