Dacian Cioloș în dialog cu cetățenii români asupra viitorului Uniunii Europene

posted Mar 13, 2014, 10:34 AM by Webmaster FJSC
Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală Dacian Cioloș va avea, la București, un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei,
luni 17 martie 2014, între orele 11:00 – 13:00, în zona Atrium din incinta Bibliotecii Naționale a României.
Ce este integrarea europeană? Este nevoie ca acest proces să fie aprofundat sau limitat? Cum vedeți rolul Uniunii Europene în viața dumneavoastră de zi cu zi? Ce înseamnă a fi european? Vă simțiți europeni? Ce politici ar trebui săpromoveze Uniunea Europeană? Unde să se oprească granițele  UE? Cât de importantă este extinderea Uniunii Europene pentru dumneavoastră? Ce înseamnă solidaritatea europeană? Ce fel de Europă ne dorim pentru viitor?
Acestea sunt numai câteva dintre aspectele pe care comisarul european Dacian Cioloș le va discuta cu aproximativ 250de cetățeni, care vor avea  posibilitatea să-și  prezinte opiniile și preocupările, într-un dialog deschis, moderat de redactorul-șef al RFI România și realizatorul de televiziune Luca Niculescu.
Cetățenii care doresc să participe sunt rugați să completeze formularul electronic de înregistrare disponibil la adresa http://management.360revolution.ro/, până cel târziu în data de 14 martie 2014. Înregistrarea este posibilă și prin poștă sau la fața locului, în limita locurilor disponibile.
Mai multe informații privind înregistrarea sunt disponibile pe pagina de internet a Reprezentanței Comisiei Europene în România
(http://ec.europa.eu/romania/focus/25022014_dacian_ciolos_in_dialog_cu_cetatenii_la_bucuresti_ro.htm).
Evenimentul va putea fi vizionat în direct pe internet prin webstream, iar cetățenii pot participa și adresa întrebări prin intermediul rețelelor sociale Facebook (pagina comisarului Cioloș) și Twitter (contul Reprezentanței CE) folosind hashtag-ul #EUDeb8.