Dacă ești pasionat de publicitatea digitală și vrei să afli mai multe despre marketing-ul digital, înscrie-te la IAB Academy!

posted Apr 19, 2016, 5:40 AM by Webmaster FJSC

BURSA IAB Academy vine in sprijinul celor care isi doresc o cariera in publicitatea digitala. La cele 6 cursuri de baza necesare oricui isi doreste sa lucreze in acest domeniu, participantii se vor intalni cu traineri specialisti recunoscuti, cu o vasta experienta in domeniu. La final, absolventii vor sustine un proiect practic, dupa care vor avea sansa sa fie acceptati in programe de internship oferite de mari agentii de publicitate.

Pretul pachetului de baza (6 cursuri) este de 500 euro. Sunt disponibile urmatoarele burse:

5 locuri – acoperire 100% a costurilor;

5 locuri – acoperire 90% a costurilor;

5 locuri – acoperire 50% a costurilor.

La final vor fi oferite 5 internship-uri pentru bursele 100% si 6-8 internshipuri pentru bursele 90% si 50%.


Cursurile incluse in Bursa IAB Academy:

Fundamente ale comunicarii digitale, Proiecte speciale – de la crearea de continut la comunicare digitala, Vanzarea in comunicare digitala – specificul procesului de vanzare al publicitatii online, Performance marketing si instrumente Google, Managementul proiectelor de comunicare digitala, Marketing Relational & Social Media

Traineri: Calin Rotarus, BCCR, Doru Panaitescu, Marketeer.net, Cristi Ignat, Canopy Digital Robert Anghel, ING,

Trimite acum o scrisoare de motivatie (in care sa evidentiezi: motivele pentru care esti potrivit/a domeniului si pentru care vrei sa lucrezi in publicitatea online; planurile tale de viitor), si o scurta biografie la adresa academy@iab-romania.ro.

De asemenea, pentru ca aplicatia sa fie validata, te rugam sa trimiti un eseu ca raspuns la urmatorul enunt: “Ai o afacere (la alegerea ta – te rugam sa o mentionezi/descrii pe scurt in eseu) si un buget de promovare de 1000 Eur. Cum alegi sa folosesti acest buget pentru promovare online si de ce ai ales acele canale?”

Pentru alte detalii ne poti scrie la contact@iab-romania.ro