Cursuri de antreprenoriat GRATUITE pentru STUDENTI

posted May 12, 2015, 8:12 AM by Webmaster FJSC

In cadrul proiectului “Antreprenoriatul – sansa unui viitor mai bun pentru tineri”, Asociatia Travel Focus impreuna cu partenerii sai, Asociatia Excelsior si Consiliul Judetean Ilfov, au decis sa suplimenteze numarul de locuri pentru participarea la cursuri cu pana 200 de persoane. Exista si niste conditii pe care noi, ca beneficiari si parteneri ai acestui proiect, trebuie sa le indeplinim fata de Autoritatea de Management a Programului POSDRU, iar unul dintre indicatorii nostri pe acest proiect il reprezinta numarul de studenti cu varste intre 18-25 de ani care se inscriu la cursuri.

Astfel, se mai pot inscrie la cursuri numai tinerii intre 18-25 de ani, si obligatoriu studenti, cu buletine in judetele din proiect (Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Valcea si regiunea Bucuresti-Ilfov).

Cursul de antreprenoriat este gratuit, iar la final primiti o diploma acreditata ANC si valabila in toate tarile UE. Inscrierile se mai pot face pana la data de 13 mai 2015, la finalul zilei. Cursurile vor dura 40 de ore si vor fi organizate in judetele din proiect, in functie de numarul de persoane inscrise in fiecare judet. Cursurile vor incepe in aceasta luna.

Mai multe informatii aici.