Culori şi forme, euritmie şi teatru - valenţe terapeutice, transformatoare şi practice

posted Sep 6, 2014, 11:56 AM by Webmaster FJSC

Acest proiect este despre REPARAT OAMENI, mai precis copii şi mame victime ale violenţei domestice.
Suntem un grup de peste 20 de educatori, formatori, terapeuţi, psihologi, actori, muzicieni, medici, preoţi, avocaţi etc, aşadar "grupul de cercetători români", care vom arata concret, cu nume şi prenume, cu subiect şi predicat, că putem recupera aceşti oameni greu încercaţi, prin educaţie, formare, terapie individuala şi de grup, artizanat, manufactură, cultură, euritmie, jocuri Bothmer, teatru, vizite la muzee, discuţii libere şi rugăciune.
Ne asumăm în comun şi pro bono responsabilitatea imensă de a interveni în traiectoriile de destin ale unor suflete care căzusera pe o pantă a deznădejdii. Acest proiect nu este despre produse şi servicii. Este neevaluabil financiar. Nu are preţ şi nu este promovat ca un oarecare produs comercial.
Această iniţiativă este despre efortul colectiv al unor persoane care lucrează într-o comunitate pentru a ne pune cu toţii într-o stare de normalitate. Cheltuielile operaţionale pentru cei 60 de beneficiari direcţi ai proiectului şi alţi 20 de voluntari în formare sunt finanţate de Ministerul Tineretului şi Sportului cu 46.000 de lei, în cadrul liniei naţionale de proiecte pentru tineret 2014. Proiectul însă va avea impact optim prin înţelegerea deplină a unor mecanisme de contribuţie colectivă, constând în orice bun sau serviciu util acestui deziderat. De aceea, orice implicare este binevenită.

Pe Popa Nan 47, la Grădiniţa Waldorf, zona Hala Traian, pe linia troleu 70.
4-7 septembrie, 8-21, unde am ocupat grădiniţa.
0732.748.562 - Daniel Mihai Dragnea