Conferința Edcom - 12 și 13 martie 2015

posted Mar 11, 2015, 3:49 PM by Webmaster FJSC
Pe 12 și 13 martie are loc, la București, conferința Edcom, organizată de Universitatea București, prin intermediul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu sprijinul generos al IAA România și al UAPR.
European Institute for Commercial Communications Education (Edcom) a fost înființat în 2007, de către European Association of Communications Agencies (EACA) și partenerii săi academici și iși propune, printre altele, promovarea excelenței în educația academică și cercetarea de profil, facilitarea educației transfrontaliere de specialitate și a schimburilor de studenți/cadre didactice între instituțiile partenere, precum și întărirea colaborării sectorului comunicării comerciale cu cel academic. Acest ultim aspect va avea o importanță crescută în cadrul conferinței de la București, unde, printre vorbitori, se vor număra Mihai Bârsan, președinte IAA România, Victor Dobre, Director Executiv IAA România și Mona Opran, COO Centrade.
FJSC este membru edcom din 2008 și a obținut locuri fruntașe la toate edițiile de până acum ale concursului de publicitate Ad Venture, organizat anual, și la care participă echipe din peste 50 de instituții academice europene.