CONCURS DE SELECȚIE A CADRELOR DIDACTICE PENTRU MOBILITĂȚI ERASMUS ÎN ANUL UNIVERSITAR 2014-2015

posted Feb 16, 2015, 9:49 PM by Webmaster FJSC

În anul academic 2014-2015, Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării i s-a acordat un număr de 7 mobilități pentru cadre didactice.

Cadrele didactice (angajate cu contract de muncă în UB pentru activități de predare) interesate să beneficieze de o mobilitate Erasmus sunt rugate să depună un dosar de candidatură la secretariatul FJSC, la dna Dorina Arambașa, în perioada 17-26 februarie, în zilele de luni,  marți, miercuri și joi, între orele 10 și 15. Dosarele vor primi numere de înregistrare.

Dosarul trebuie să cuprindă un CV actualizat, menționarea participării la activitățile din Programul Erasmus al FJSC (inițiere de acorduri bilaterale, consiliere de studenți, participare la selecția studenților etc.), un plan de predare provizoriu pentru stagiul de mobilitate, o copie după cartea de identitate și precizarea universității alese pentru efectuarea mobilității.

Deplasările pot avea loc cel târziu pană la data de 30 iunie 2015.

În tabelul atașat vedeți mobilitățile valabile în anul universitar 2014-2015.

Baremele „per diem” pentru țările de destinație, transmise de ANPCDEFP, sunt următoarele: 160 EURO pentru Suedia, 140 EURO pentru Belgia, Cehia, Grecia, Franța, Italia, Cipru, Polonia, Finlanda, Turcia, 120 EURO pentru Germania, Spania, Portugalia.

Stagiul de predare va fi finanțat din fonduri Erasmus pentru maximum 5 zile, din care 3 zile de activități de predare (minimum 8 ore de predare) și 2 zile pentru transport. Finanțarea Erasmus reprezintă o sumă forfetară compusă din suma „per diem” și suma pentru transportul internațional în funcție de distanță.

Ĉ
Webmaster FJSC,
Feb 16, 2015, 9:49 PM