Cazarea în căminele UB. Anunț important!

posted Sep 16, 2016, 6:10 AM by Webmaster FJSC
Studenții care au solicitat locuri de cazare în căminele Universității din București sunt convocați pentru repartizarea camerei miercuri, 21 septembrie, de la ora 10, la sediul FJSC (clădirea Leu, etaj 6, camera 614). Prezența titularului cererii este obligatorie (sau a reprezentanților cu împuternicire legală). Repartizarea se face pe ani de studiu, începând cu Școala Doctorală. În cazul în care rămân locuri neocupate (absențe sau refuzuri) acestea vor fi repartizate în aceeași zi, la finalul sesiunii de repartizare pe ani/specializări.
 
Studenții voluntari care vor să facă parte din Comisie sunt invitați să se înscrie luni, 19 septembrie, prin prezentare la lucrările care încep de la ora 13, la sediul FJSC (camera 614).
 
Contestațiile se depun până joi, 22 septembrie, ora 15,30 la Secretariat. Comisia de contestații se întrunește joi, ora 16, la sediul FJSC (camera 614).
 
Comisia de cazare este convocată luni, 19 septembrie, ora 13, la sediul FJSC (clădirea Leu), pentru a demara procesul de atribuire a locurilor care revin FJSC în căminele UB. Comisia este alcătuită din lect.univ. Valentin Vîlcu, lect.univ. Aurelia Vasile, dr. Oscar Stănciulescu, student Oancea Andreea, an I, administrator Mihaela Petrescu, secretar Dună Lucia, studenții care se înscriu voluntar.