Burse “Livia Plaks Memorial Scholarship”

posted Oct 7, 2015, 8:39 AM by Webmaster FJSC

Centrul Romilor pentru Intervenţie Socială şi Studii - Romani CRISS este o organizație neguvernamentală, înfiinţată la 4 aprilie 1993. Misiunea Romani CRISS este de a apara drepturile romilor din România, oferind asistenţă legală în cazurile de abuz şi lucrează pentru combaterea şi prevenirea discriminării rasiale împotriva romilor.

Romani CRISS a lansat  programul “Livia Plaks Memorial Scholarship”, adresat studenților romi din România, care studiază la zi în cadrul universităților acreditate din România în următoarele domenii: drept, psihologie și științele educației, sociologie și asistență socială, științe politice, relații internaționale, jurnalism, științe administrative, comunicare, automatică și calculatoare. Scopul programului este să sprijine continuarea studiilor studenților romi și implicarea acestora în promovarea drepturilor minorității etnice a romilor.

Livia Plaks Roma Rights Scholarship este o inițiativă sprijinită de Andrew Plaks și familia sa, în parteneriat cu Romani CRISS. Programul va sprijini un număr de 15 studenți romi, în anul universitar 2015-2016, care provin din familii cu venituri modeste, interesați să își continue studiile universitare și să se implice în promovarea drepturilor romilor.

Vă anexăm anunțul legat de programul de burse, în care se regăsesc detalii suplimentare.

Pentru mai multe detalii accesați link-ul http://drepturile-omului.info/resurse-educationale-pagina/

sau trimiteți mail la burse@romanicriss.org, telefon 021 310 7070, persoana de contact Ramona Marcu.
Ċ
Webmaster FJSC,
Oct 7, 2015, 8:39 AM