Aurica Stan - Studentul Anului 2013 la categoria Jurnalism şi Comunicare

posted Jun 3, 2013, 3:05 AM by Webmaster FJSC
A fost desemnat Studentul Anului 2013

     Câștigătorii competiției care premiază cei mai buni studenți din România au fost anunțați marți, 28 mai, în cadrul celei de-a X-a ediții a Galei Premiilor Studentul Anului, organizată de Voluntari pentru Idei și Proiecte (.http://www.vipromania.ro/) Evenimentul i-a reunit la sala ArCuB pe finaliștii celor cinci categorii de concurs cu profesioniștii și liderii de opinie din domeniu. Cele 5 categorii premiate au fost: Arhitectură, Drept, Jurnalism și Comunicare, Economie și Medicină.
     În faza finală a concursului, câte 5 finaliști pentru fiecare domeniu au aspirat la câștigarea marelui premiu. Trofeul Studentul Anului 2013 la categoria Jurnalism și Comunicare și premiul de 1500 de euro au mers la Aurica Stan, studentă în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Lucrarea ei a fost cea mai apreciată, reușind să resolve tema de concurs (constând într-un eseu despre „Imaginea starurilor TV în contextul promovării de marcă”) printr-o analiză complexă și bine documentată.
     Cu 3 zile înainte de Gala de Premiere, finaliștii celor 5 categorii s-au reunit în București, pentru a lua parte la o serie de traininguri special construite pentru ei pe diverse teme cum ar fi Leadership, Public Speaking sau Personal Branding, susținute și organizate cu sprijinul companiei PETROM, partener al proiectului „Studentul Anului”. Pe parcursul celor trei zile, tinerii viitori profesioniști au format o comunitate a celor mai buni studenți din țară și au interacționat cu membrii  juriului și personalități din domeniu.

     Studentul Anului este un proiect al asociației studențești „Voluntari pentru Idei și Proiecte”, al cărui scop este răsplătirea studenților de elită din țară pentru performațele lor și încurajarea lor să-și construiască o carieră de succes în domeniile de specialitate.