Asociaţia ROI caută albinuţe-jurnalişti

posted Jan 25, 2013, 8:12 AM by Webmaster FJSC

Cariera de jurnalist începe de pe băncile facultăţii. FJSC vine cu teoria, Asociaţia ROI (www.aroi.ro) deschide terenul pentru practică şi voluntariat în domeniul educaţiei. ROI vine de la albine, comunitate, vibraţie, iar oamenii din stupul nostru sunt pe această frecvenţă.
Rolul tău principal va fi documentarea si redactarea poveştilor din liceele cu rezultate slabe la BAC incluse în proiectul-pilot „Zburd – Educaţie prin coaching” (www.zburd.ro) al Asociaţiei ROI. Proiectul este derulat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi sprijină liceele să găsească soluţii la problemele cu care se confruntă: de promovabilitate la BAC, la abseinteism, la disciplină şi lipsă de motivaţie sau de încredere. Vei avea posibilitatea să contribui şi la alte proiecte din domeniul culturii sau dezvoltării personale.
Materialele vor fi publicate pe o platformă integrată de comunicare, de la website şi social media. În plus, cele mai bune materiale vor apărea în publicaţii on-line sau print, precum şi într-o carte.

Ce ai de făcut & trimis?

  • CV-ul şi o scrisoare în care să ne spui de ce vrei să fii albinuţă-mesager şi ce doreşti să obţii din implicarea în stup.
  • Plus 2 materiale postate on-line (pot fi de pe blogul tău personal).
Unde?  la irina @ aroi.ro

Aplică până la 15 februarie 2013.

ĉ
Webmaster FJSC,
Jan 25, 2013, 8:12 AM