ARRP SELECTEAZĂ O NOUĂ SERIE DE INTERNI

posted Oct 13, 2014, 12:00 AM by Webmaster FJSC
Odată cu toamna, începe și ediția 2014 a selecției de interni pentru Asociația de Relații Publice din România (ARRP).

De ce ar fi asta important? Deoarece studenții care își doresc să învețe mai mult despre profesia de comunicator, care vor să cunoască personal unii dintre cei mai remarcabili profesioniști din domeniu și să își sporească exponențial șansele de a găsi un loc de muncă atractiv, participând la selecție au toate șansele să își vadă visul cu ochii!

Primim cereri de înscriere atât de la studenți la comunicare şi relații publice sau jurnalism, cât și de la alți tineri pasionați și dornici să învețe unele din secretele relațiilor publice. Și pentru că există comunicatori de valoare în toată țara iar acum trăim în era Internetului, internii noștri pot să activeze și din alte orașe, deci așteptăm cereri nu doar din București.

Perioada de internship s-a extins de la trei luni, cât era in anii trecuți, la șase deoarece în acest fel ajungem să ne cunoaștem mai bine și să menținem continuitatea proiectelor începute. În tot acest timp, împreună cu membrii Consiliului Director și ai Juriului de Onoare al ARRP, cei care vor fi selectați vor participa la interesantele proiecte ale asociației, contribuind direct la succesul lor.

La finalul internship-ului, studenții care dau dovadă de seriozitate şi proactivitate, de ingeniozitate, pasiune și creativitate, vor primi o scrisoare de recomandare ce le poate fi foarte utilă pentru angajarea ulterioară în domeniu. Mai mult decât atât, în tot acest timp îşi vor forma o reţea de contacte în industrie şi în mediul academic, având şansa de a fi remarcaţi de angajatori.

Ce are de făcut cineva care aspiră la această oportunitate? Trebuie să trimită pe adresa arrpoffice@gmail.com o scurtă prezentare personală împreună cu motivaţia, sau o propunere de proiect propriu ce poate fi implementat sub egida asociaţiei.

Candidaţii au la dispoziţie maxim 500 de cuvinte pentru a ne convinge să îi chemăm la un interviu, în urma căruia vor fi selectaţi cei care vor participa la programul de internship al Asociaţiei Române de Relaţii Publice.

Nota bene:  Apreciem textele scrise cu pasiune, creativitate şi evident, sinceritate.

Interesant? Daca da, nu mai stați pe gânduri, căci punctăm și viteza de reacție!

Hai să explorăm împreună noi posibilități!

Gabriel Pâslaru
Președintele ARRP