Anunț dedicat studenților Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării interesați de domeniul energiei

posted Feb 4, 2016, 12:17 AM by Webmaster FJSC

Studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, specializările Jurnalism și Relații Publice, din cadrul Universității București, interesați de domeniul energiei, sunt invitați să se înscrie la concursul de selecție susținut în baza protocolului de colaborare încheiat între Universitatea București și Ministerul Energiei.

Candidații sunt rugați să depună un CV, însoțit de o scrisoare de intenție, la Secretariatul Decanatului Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, la doamna secretară Dorina Arambașa, până la data de 9 februarie 2016, în timpul programului de lucru cu studenții. Candidaturile pot fi trimise, în termenul-limită, și pe adresa de e-mail dorina.arambasa@fjsc.ro. Selecția candidaților va fi facută de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și de Ministerul Energiei. Data interviului de selecție va fi anunțată ulterior.

La finalul procedurii de selecție, vor fi recrutați patru studenți de elită care vor avea șansa de a colabora pentru o perioadă de un an, în Departamentul de Comunicare al Ministerului Energiei.

Informații despre protocolul de colaborare - la linkurile de mai jos:
http://infoub.unibuc.ro/index.php/cariera/internship/3669-stagii-de-practica-la-ministerul-energiei-pentru-studentii-facultatii-de-jurnalism-si-stiintele-comunicarii

http://energie.gov.ro/parteneriat-intre-ministerul-energiei-si-universitatea-bucuresti-pentru-recrutare-de-tineri-specialisti-in-comunicare/