Admiterea la studii universitare de licență - forma de învățământ la distanță (ID) - sesiunea septembrie 2015

posted Sep 7, 2015, 3:14 AM by Webmaster FJSC

Examenul de admitere la studii universitare de licență - forma de învățământ la distanță (ID) - va avea loc în perioada 14-19 septembrie.

Înscrierile se pot face până pe 11 septembrie a.c. de luni până vineri, la sediul facultății, la secretariat, între orele  9.00 – 14.00.

Potrivit deciziilor Consiliului FJSC, UB, studenții care intră la Învățământ la Distanță pot opta pentru trecerea la Învățământ cu Frecvență în anul următor de studii în funcție de medie și de numărul de locuri rămase libere la Învățământ cu Frecvență.

Taxa de studii la Învățământul la Distanță este de 3100 RON pe an. Cursurile din programul Învățământ la Distanță, evaluarea pe parcursul anilor de studii, precum și examenul de licență sunt identice cu cele de la forma de Învățământ Frecvență. Studentii vor beneficia de acces la toate cursurile online disponibile pe plaftorma edocemus.

Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării  organizează sesiune de admitere, pentru următoarele programe de studii:

-          Comunicare și relații publice- ID : 50 locuri ramase libere

-          Jurnalism -ID: 36 de locuri ramase libere

-          Publicitate – ID: 42 de locuri ramase libere.

Taxa de înscriere se va achita în contul pentru învățământul la distanță: B.C.R. Sector 5, Cod IBAN RO 78 RNCB 0076010452620165, pentru Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, Bdul. Iuliu Maniu, nr. 1-3, sector 6, Bucureşti, Cod fiscal 4505502. Taxa de înscriere se poate plăti la orice sucursală BCR din București și din țară sau la orice altă bancă, în contul BCR indicat.

Candidaţii se pot înscrie la unul sau mai multe programe de studii:
- Jurnalism (click pentru mai multe informații)
- Comunicare şi relaţii publice
(click pentru mai multe informații)
- Publicitate
(click pentru mai multe informații)

Pentru fiecare opţiune în parte trebuie depus un dosar de înscriere.
Candidaţii trebuie să se prezinte personal la sediul facultăţii, pentru a depune dosarul (sau dosarele) de înscriere.

Examenele de admitere vor avea loc separat, la date diferite, cu subiecte diferite. Admiterea se face pe bază de concurs, organizat pentru absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat.

Actele necesare înscrierii pot fi consultate în documentul atașat acestui anunț (în partea de jos a paginii).